Millennium_logo_Gonbar_Massing
MILLENNIUM VECKA 25
Dagens Lunch  125:-   |  Avhämtning  120:-
Inklusive salladsbuffé, vatten, sodavatten, kaffe & kaka

Måndag
Alt. 1:  Stekt rimmat fläsk m. lökgräddsås, lingon, gurka & kokt potatis.
Alt. 2: Smörstekt kycklingfilé i kryddig paprikasås & Fransk potatisgratäng.
Alt. 3:  Ostgratinerad lasagne m. mixad tomatsallad & riven cheddarost.
Tisdag
Alt. 1:  Vitvinsångad färsk Sejfilé m. saffranskryddad vinsås, mos, citron & ärtor.
Alt. 2: Strimlad skinkstroganoff i dijon/dragonsåsgräddsås m. ris & ajvar.
Alt. 3:  Pasta Linguine m. örtkryddad färskost & lufttorkad skinka.
Onsdag
Alt. 1:  Ört- och tomatmarinerad långbakad Piggham fläsksida m. brynt nypotatis, rosmaringräddsås & nattbakad morot.
Alt. 2: Paprikakryddad kycklingfilégryta m. ris toppat med nachos & gräddfil.
Alt. 3:  Pasta Linguine m. vitlöksfrästa jätteräkor, vitvinssås & spenat.

Torsdag
Alt. 1:  Bacongriljerad köttfärslimpa m. gräddsås, dillkokt nypotatis & lingon.
Alt. 2: Ljummen varmrökt Norsk fjordlaxfilé m. Örtagårdsås, röd/svart kaviar, citron & gröna ärtor.
Alt. 3:  Pasta m. wokad kycklingfilé, sockerärtor & pepparsås.

Fredag
GLAD MIDSOMMAR!
Öppnar på Lördag kl. 15.00 med A la Carté

 

Veckans sallad:
Caesarsallad. 139:-
Veckans fisk: 
Ljummen varmrökt Norsk Fjordlax m. brynt smör, dillslungad nypotatis, krämig örtagårdsås, handskalade smögenräkor, krispsallad & citron. 199:-
Veckans kött: 
Black Angus ryggbiff med pommes och bearnaisesås. 229:-