Millennium_logo_Gonbar_Massing
MILLENNIUM VECKA 20
Dagens Lunch  125:-   |  Avhämtning  120:-
Inklusive salladsbuffé, vatten, sodavatten, kaffe & kaka

Måndag
Alt. 1:  Stekt rimmat fläsk m. lökgräddsås, lingon, gurka & kokt potatis.
Alt. 2: Cajunmarinerad kycklinglårfilé m. portvinsås & potatisgratäng.
Alt. 3:  Ugnsbakad lasagne toppad m. riven ost & tomatsallad.
Tisdag
Alt. 1:  Timjan & vitvinsångad Kummelfilé m. krondillkryddad skaldjurssås, potatismos & citron.
Alt. 2: Pannbiff m. grönpepparsås, stekt ägg & potatiskroketter.
Alt. 3:  Pasta Linguine m. frasigt bacon, vitlökssås & krämig mozzarella.
Onsdag
Alt. 1:  Långkokt Skånsk kalops på högrev m. rödbetor & kokt potatis.
Alt. 2: Tomat & ostfylld ugnsbakad falukorv m. potatismos, senap & tomatsallad.
Alt. 3:  Krämig skogssvampsrisotto m. halstrad fläsknoisette, riven cheddarost & färsk basilikaolja.

Torsdag
Alt. 1:  Baconlindad köttfärslimpa m. krämig kantarellsås, gelé & mos.
Alt. 2: Kryddig Mexikansk chili con carne m. ris toppat med riven ost, nachos & gräddfil.
Alt. 3:  Pasta m. Norsk kallrökt Fjällröding m. dijonvitvinssås & broccoli.

Fredag
Alt. 1: Vitlök & cidermarinerad nattbakad skinkstek m. Danskstekt kulpotatis, hemlagad rödkål & äppleklyftor.
Alt. 2: Lättgravad Norsk Fjordlaxfilé m. gräddkokt bladspenat, citron & hovmästarsås.
Alt. 3: Pasta m. strimlad fläskfilé i rosépepparsås, stekt zucchini & rödlök.

Veckans sallad:
Caesarsallad. 139:-
Veckans fisk: 
Milles fisksoppa med bröd och aioli. 179:-
Veckans kött: 
Black Angus ryggbiff med pommes och bearnaisesås. 229:-