Millennium_logo_Gonbar_Massing
MILLENNIUM VECKA 16
Dagens Lunch  125:-   |  Avhämtning  120:-
Inklusive salladsbuffé, vatten, sodavatten, kaffe & kaka.

Måndag
Alt. 1:  Stekt rimmat fläsk m. lökgräddsås, lingon, gurka & kokt potatis.
Alt. 2: Smörstekt kycklingfilé m. rödvinssås, krämig potatisgratäng & rostad rosenkål.
Alt. 3:  Pasta m. rökt lax & färska blåmusslor i skaldjurssås med hackad pesilja.
Tisdag
Alt. 1:  Friterad Grönlandspätta m. Dansk remoulad, mos, citron & räkor.
Alt. 2: Hemlagad pytt i panna m. gräddsås, rödbetor & stekt ägg.
Alt. 3:  Pasta Linguine m. lufttorkad skinka, frasig zucchini & vitlök/basilikaolja.
Onsdag
Alt. 1:  Nattbakad Skånestek m. pepparsås, långbakad morot, gelé & potatis.
Alt. 2: Ugnsgriljerad falukorv fylld med ost & tomat, hemlagat mos & senap.
Alt. 3:  Pasta m. pepparstekt kycklingspett m. chili/bbq-sås toppat med Brieost.

Torsdag
Alt. 1: Hemlagad pannbiff m. purjolökssky, lingon, pressgurka & kokt potatis.
Alt. 2: Rotmos m. grönsaksbrässerad fläskkorv & senap.
Alt. 3: Krämig kantarellrisotto m. cajunkryddad kycklinglårfilé samt riven ost.

Fredag
Alt. 1: Ugnsstekt honungsgriljerade revben m. hemlagad rödkål, marinerade äppelklyftor & brunsås.
Alt. 2: Matig bakad potatis fylld med gräddkokt bladspenat, rökt fjällröding, mixad sallad & citron.
Alt. 3: Pasta Linguine m. köttfärssås & riven Grana Padano-ost.

Veckans sallad:
Caesarsallad. 139:-
Veckans fisk: 
Milles fisksoppa med bröd och aioli. 179:-
Veckans kött: 
Black Angus ryggbiff med pommes och bearnaisesås. 229:-