MILLENNIUM VECKA 16
Dagens Lunch 125:- | Avhämtning 120:-
Inklusive salladsbuffé, vatten, sodavatten, kaffe & kaka.
Måndag
Dagens Lunch 125:- | Avhämtning 120:-
Inklusive salladsbuffé, vatten, sodavatten, kaffe & kaka.
Måndag
Alt. 1: Stekt rimmat fläsk m. lökgräddsås, lingon, gurka & kokt potatis.
Alt. 2: Smörstekt kycklingfilé m. rödvinssås, krämig potatisgratäng & rostad rosenkål.
Alt. 3: Pasta m. rökt lax & färska blåmusslor i skaldjurssås med hackad pesilja.
Alt. 2: Smörstekt kycklingfilé m. rödvinssås, krämig potatisgratäng & rostad rosenkål.
Alt. 3: Pasta m. rökt lax & färska blåmusslor i skaldjurssås med hackad pesilja.
Tisdag
Alt. 1: Friterad Grönlandspätta m. Dansk remoulad, mos, citron & räkor.
Alt. 2: Hemlagad pytt i panna m. gräddsås, rödbetor & stekt ägg.
Alt. 3: Pasta Linguine m. lufttorkad skinka, frasig zucchini & vitlök/basilikaolja.
Alt. 2: Hemlagad pytt i panna m. gräddsås, rödbetor & stekt ägg.
Alt. 3: Pasta Linguine m. lufttorkad skinka, frasig zucchini & vitlök/basilikaolja.
Onsdag
Alt. 1: Nattbakad Skånestek m. pepparsås, långbakad morot, gelé & potatis.
Alt. 2: Ugnsgriljerad falukorv fylld med ost & tomat, hemlagat mos & senap.
Alt. 3: Pasta m. pepparstekt kycklingspett m. chili/bbq-sås toppat med Brieost.
Alt. 2: Ugnsgriljerad falukorv fylld med ost & tomat, hemlagat mos & senap.
Alt. 3: Pasta m. pepparstekt kycklingspett m. chili/bbq-sås toppat med Brieost.
Torsdag
Alt. 1: Hemlagad pannbiff m. purjolökssky, lingon, pressgurka & kokt potatis.
Alt. 2: Rotmos m. grönsaksbrässerad fläskkorv & senap.
Alt. 3: Krämig kantarellrisotto m. cajunkryddad kycklinglårfilé samt riven ost.
Alt. 3: Krämig kantarellrisotto m. cajunkryddad kycklinglårfilé samt riven ost.
Fredag
Alt. 1: Ugnsstekt honungsgriljerade revben m. hemlagad rödkål, marinerade äppelklyftor & brunsås.
Alt. 2: Matig bakad potatis fylld med gräddkokt bladspenat, rökt fjällröding, mixad sallad & citron.
Alt. 3: Pasta Linguine m. köttfärssås & riven Grana Padano-ost.
Alt. 3: Pasta Linguine m. köttfärssås & riven Grana Padano-ost.
Veckans sallad:
Caesarsallad. 139:-
Veckans fisk:
Milles fisksoppa med bröd och aioli. 179:-
Veckans kött:
Black Angus ryggbiff med pommes och bearnaisesås. 229:-