Millennium_logo_Gonbar_Massing
MILLENNIUM VECKA 19
Dagens Lunch  125:-   |  Avhämtning  120:-
Inklusive salladsbuffé, vatten, sodavatten, kaffe & kaka

Måndag
Alt. 1:  Stekt rimmat fläsk m. lökgräddsås, lingon, gurka & kokt potatis.
Alt. 2: Smörstekt kycklingfilé m. stekt potatis, gelé, syltlök & rödvinssky.
Alt. 3:  Pasta Linguine m. buffalomozzarella, kräftstjärtar & krondillsås.
Tisdag
Alt. 1:  Friterad Grönlandspätta m. potatismos toppat med skagenröra & citron.
Alt. 2: Grönsaksbrässerad rimmad oxbringa m. pepparrotsås, senap & kokt potatis.
Alt. 3:  Pasta m. wokad fläskfilé, rosépepparsås, zucchini/rödlök & cheddarost.
Onsdag
Alt. 1:  Smörstekta Wallenbergare m. gräddsås, gröna ärtor, pressgurka & mos.
Alt. 2: Bruna bönor från Böda Sand m. stekt rimmat fläsk.
Alt. 3:  Pasta Linguine m. vitlöksfrästa jätteräkor, örtolja & färsk bladspenat.

Torsdag
Kristi Himmelfärdsdag!
Öppet från 15.00 med Á la Carté.

Fredag
Alt. 1: Grillkryddade halstrade fjärillskotletter m. krämig Fransk potatisgratäng, portvinssky & lökfrästa vaxbönor.
Alt. 2: Matig, krämig Sydfransk fisksoppa smaksatt med saffran m. lax & räkor samt ostgratinerat vitlöksbröd.
Alt. 3: Pasta Penne Carbonara toppat m. svartpeppar & rå äggula.

Veckans sallad:
Caesarsallad. 139:-
Veckans fisk: 
Milles fisksoppa med bröd och aioli. 179:-
Veckans kött: 
Black Angus ryggbiff med pommes och bearnaisesås. 229:-